"Loading..."

Referenties


Mariëlle is een topvrouw. Haar hele fijne begeleiding hebben wij mogen ervaren vanaf het begin tot het einde van onze moeder en schoonmoeder.

Dank je wel Marielle

Hennie (maart 2019)Ik wil Mariëlle Verbaas bedanken voor de goede begeleiding en verzorging van het geheel. Ze is een perfecte steun voor de naaste familie. We hebben dan ook niet zomaar contact met haar gezocht, maar dit was naar aanleiding van de goede ervaring die we hadden na het overlijden van mijn echtgenoot

Astrid (februari 2019)Lieve Mariëlle,

Wij willen je heel erg bedanken voor je hulp, steun en aandacht. Hierdoor viel er heel wat van onze schouders en dat gunnen wij jou natuurlijk ook, daarom dit kleine gebaar.

Liefs

Richard, Mitch en Shadeé  (Januari 2019)De afscheidsplechtigheid was respectvol, rustig, alles verliep zoals van tevoren was afgesproken. Door de uitvaartleidster kon de begrafenis geheel naar de wens van mijn moeder plaatsvinden.

Tine (december 2018)Mariëlle Verbaas heeft alles gedaan wat wij graag wilden, was zeer begripvol en lief voor ons.

Ida (november 2018)We willen je bedanken voor al het moois wat je voor ons gedaan hebt.

Dikke kus.

Piet en Rachel (augustus 2018)Aan de laatste wensen van de overledene is voldaan. Alle aanvullende wensen van ons werden probleemloos en in goed overleg geregeld. Alles liep zeer respectvol, we mochten overal bij zijn en helpen indien wij dat wilde. Wij willen als nabestaande nogmaals hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en voor het verwezenlijken van vader/mans wensen.

Tini en familie (juni 2018)De plechtige uitvaart in de kathedraal te Rotterdam was indrukwekkend. Ook de begrafenis was uitstekend verzorgd met de pastoor en de uitvaartleider. Nogmaals onze dank.

Jan (mei 2018)Mag ik hierbij mijn welgemeende complimenten nog een keer kenbaar maken. Ik (wij) hebben geen enkel verbeterpunt maar een 10 met een griffel!!! Werkelijk top allemaal! Zo zorgzaam, betrokken, oprecht. Superfijn!! In een moeilijke tijd heeft ons dit echt enorm geholpen! `Dank je wel Marielle Verbaas

Vera (april 2018)Wat een top mens! Ondanks al het verdriet heb jij ons er doorheen gesleept en hebben we een prachtige plechtigheid gehad!!! Dank je wel voor alles Mariëlle!!!

Carina (maart 2018)Op dinsdag 20 februari is mijn vader overleden. Mijn zus heeft toen gebeld met het verzoek alles te regelen. Die middag hadden we een afspraak met Mariëlle Verbaas. Het was een fijn en goed gesprek waarin Mariëlle al heel snel doorhad hoe we het wilden. Ze voelde ons goed aan en kwam met goede aanvullingen en tips. Op de dag van de uitvaart was Mariëlle ook aanwezig en zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelde en regelde alles met zorg en respect. Na de uitvaart heeft ze me nog gebeld. Mijn complimenten gaan uit naar de hele organisatie maar met name naar Mariëlle, want om op zo’n belangrijk moment alles in goede banen te leiden is heel bepalend. Dus bedankt.

Sylvia (februari 2018)Geachte mevrouw Verbaas, lieve Mariëlle,

Ik heb goede en fijne herinneringen aan uw manier waarop u de uitvaart leidde. Al eerder wilde ik u nogmaals bedanken, dus bij deze. Het gaat u goed.

Anne (februari 2018)Fijn dat er iemand is die je begrijpt en onze wensen verwezenlijken, het afscheid van een naaste is al moeilijk genoeg. Dat je later beseft dat iedereen onder de indruk was van de uitvaart is aan Mariëlle te danken. Professioneel en met warmte, bedankt hiervoor.

Yvonne en Ruud (januari 2018)Mariëlle is een lieve warme vrouw. Die voor, tijdens en na de uitvaart van mijn moeder ons heeft gesteund en geholpen met de juiste beslissingen zodat het toch een prachtige uitvaart was die mijn moeder verdiende. Mariëlle is een warm mens en denkt met haar hart.

We kunnen je niet vaak genoeg bedanken. Veel liefs.

Roxanne (november 2017)Lieve Mariëlle,

Wij willen jou heel erg bedanken voor de hulp die je heb geboden bij het overlijden van mijn man en vader. Wij hebben echt ervaren hoe betrokken je bent.

Het persoonlijk contact dat je alle dagen tot en met de crematie met ons had hebben wij heel fin gevonden.

Heel veel dank.

Betty (oktober 2017)Beste Mariëlle,

Bedankt voor het gedicht. Het was tijdens de plechtigheid ook een aangename verrassing dat je dat voorlas. Het gaat wel goed met ons allemaal hoor. We zijn weer aan het werk maar hebben het toch ook druk met de woning van onze moeder. Ook vandaag en zondag zullen we daar besteden en hopelijk zijn we dan zo goed als klaar ermee. Ik zal jouw groeten doorgeven aan mijn zus en kinderen. 

Nogmaals bedankt voor de goede verzorging van de uitvaart van ma.

Groeten Fred (september 2017)Hallo Mariëlle,

Sorry dat ik steeds je telefoontjes niet heb kunnen beantwoorden. Het is bizar hoe snel het drukke leven van alledag de overhand weer krijgt. Ik werk me een slag in de rondte en heb amper tijd om stil te staan bij het verlies van mijn vader. Maar dat gevoel is er zeker wel. Ook al is 87 jaar een mooie leeftijd, is lijden hem bespaard gebleven, ik had hem zo graag nog even hier gehad. Het is stil nu.

Ik wil je graag bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan. Het was echt heel erg fijn hoe je met mij samen de uitvaart hebt voorbereid. Juist omdat ik het alleen moest doen, is iemand die met je meedenkt en je dingen uit handen neemt extra belangrijk. Mensen zeiden nog dat ze jouw praatje zo persoonlijk vonden en ook dat je wel heel erg goed voor mij zorgde😊 Dank je wel, dat zou mijn vader ook tegen je gezegd hebben!

Hartelijke groet,

Mariëtte (juni 2017)We zijn nu een paar dagen verder, de uitvaart van is achter de rug.

Zowel de kinderen als ik kunnen terugkijken op een warme, liefdevolle plechtigheid en uitvaartdienst.

De reacties waren dan ook hartverwarmend en talrijk, niet in de laatste plaats door jouw regie en professionaliteit. 

Het is dan ook dat ik nogmaals hartelijk wil danken voor je rol als uitvaartleidster. Veel zaken heb je ons uit handen genomen (je zal zeggen dat het je werk en vak is, maar toch) en ons alle tijd en ruimte gegeven om, zoals ze wilde, een waardig afscheid te geven. Ook dat heeft te maken met professionaliteit en sensitiviteit.

We hebben nog wat zaken af te wikkelen, maar ik wilde je dit alvast meegeven.

Met hartelijke groet, mede namens de kinderen,

Danny (mei 2017) Hoi Marielle,

Hierbij nogmaals de complimenten namens de familie mbt hoe jij samen met ons de uitvaart van Henk op deze manier vorm hebt gegeven.

Iedereen vond het fantastisch.

Groetjes van ons allemaal.

David (april 2017)Mariëlle is een vrouw die op hele trieste momenten van rouw een steun en rots in de branding is. Vandaag met haar hulp mijn broer begraven en het was een geweldige uitvaart om ondanks al het verdriet zeker met een warm hart op terug te kijken,

Cinderella (april 2017)Beste Mariëlle Verbaas, 

Bedankt voor je extra oog en zorg voor mijn leerlingen/de klasgenoten van Surjel gisteren.

Groeten, 

Desiree (februari 2017)

Mentor klas P2BHet eerste tel.contact was al prettig en het persoonlijke daarop volgende gesprek was heel erg prettig met veel aandacht voor mijn moeder van 90 jaar. Alle wensen waren bespreekbaar en ook uitvoerbaar. Wij waren goed voor bereid en wisten wat de wensen van mijn vader waren en dat maakte het een stuk makkelijker. De regie van de uitvaart was in goede handen en dat gaf ons een stuk rust in deze hectische tijd. Hartelijk dank hiervoor.

Gideon (februari 2017)Hoi Mariëlle,

Allereerst nogmaals heel hartelijk dank voor de zeer prettige manier van begeleiding.

Wij hebben dit zeer gewaardeerd!!! Het zijn vooral de kleine dingetjes, waar jij aan denkt, en die voor ons heel dierbaar zijn.

Daarnaast heb ik nog een vraagje. Mijn moeder krijgt van meerdere mensen te horen dat jij aan het eind zo'n mooi gedicht hebt voorgelezen. Zij heeft dit wel gehoord, maar de woorden zijn totaal niet tot haar doorgedrongen. Zouden wij dit gedicht misschien nog (digitaal) van jou kunnen krijgen, zodat zij het in alle rust nog eens kan lezen.

Heel hartelijk bedankt.

Groetjes José (januari 2017)Beste Mariëlle,

Ik wil je, mede namens mijn kinderen, nogmaals van harte bedanken voor de stijlvolle begrafenis van mijn vrouw.
Wij vonden de samenwerking bij de voorbereiding, begeleiding en uitvoering goed en zorgvuldig.
Wij zijn onder de indruk van je stijl van werken; hartelijk, warm en goed georganiseerd.

Met vriendelijk groeten,

Jan

(November 2016)Mariëlle, 

Nog bedankt voor de verzorging van de uitvaart van mijn moeder. Het is fantastisch verlopen. Dank je wel.

Peter

(Juni 2016)Hallo Mariëlle,

Ik wil je nog even bedanken dat je toch nog een mooi gedicht

hebt voorgelezen en dan vooral met de 2 mooie zinnetjes van mij: Zo ver weg en toch dichtbij bent begonnen bij mijn moeder Mevr. van Iperen,

Nogmaals mijn hartelijke dank ,voor alles

Vriendelijke groeten Rita

(Januari 2016)Beste Marielle,

Nu de gebeurtenissen allemaal een plaatsje beginnen te krijgen, proberen we weer naar de toekomst te kijken en hoe we verder gaan.

Allereerst nogmaals bedankt voor uitstekend verzorgen van de uitvaart.

Iedereen was er met een goed gevoel vandaan gekomen.

Met vriendelijke groet, Etienne

(Februari 2015)Beste Marielle,

Hartelijk dank voor je begeleiding in de week van het overlijden van mijn vader. Ik had heel de week het volle vertrouwen dat alles in goede handen was.

Vooral m.b.t. de kinderen heb je het super gedaan, allemaal heel relaxt en open. De kinderen hebben echt een fijn en betrokken gevoel overgehouden aan de begrafenis.

Echt hartelijke groeten van Kitty

(Oktober 2014)Hoi Mariëlle,

Ik wil je nog even bedanken namens iedereen voor de goede zorgen van vorige week. We zijn blij met je ondanks de omstandigheden. Hartelijk dank nogmaals en als ik het financiële plaatje voor m'n schoonzus op orde heb ga ik eens kijken voor de bedankjes. Dan mail ik je weer.

Groetjes,

Margriet

(April 2014)Hai Mariëlle,

Even een mail om je te laten weten dat we liever persoonlijk de mensen die aan ons hebben gedacht na het overlijden van Ria willen bedanken.

Wij bestellen bij deze dus geen bedankbetuigingen bij jullie.

Toch willen wij jou en je hele team nogmaals vriendelijk bedanken voor jullie hartelijkheid en professionaliteit gedurende de afgelopen week.

We hebben jou gezelschap als prettig ervaren en we zullen je zeker aanraden bij anderen.

Lieve groet,

Mariejan

(November 2013)


Beste Mariëlle,

Even een eerste reactie.
Wat fijn en bijzonder dat je toch ongevraagd iemand op je pad ontmoet die er toe doet, ja dat ben jij.
Ik wil je graag bedanken voor je goede zorgen en het in goede banen leiden van ons afscheid van onze moeder. Wij hebben het als heel fijn ervaren. Het lijkt mij een energie vretend beroep, maar zo heeft een ieder zijn roeping.
Fijn dat je op ons pad terecht kwam, we vonden je top.
Een rots in de branding, dank je wel.
 
MVG
Rob en Annemiek

(September 2016)Beste Mariëlle,

Nogmaals dank voor de begeleiding tijdens de uitvaart van mijn vader, wij hebben het als zeer warm ondervonden.

Namens familie

Barbera

(Maart 2016)Beste mevrouw Verbaas,

Dank u hartelijk voor uw inbreng en hulp tijdens de uitvaart van mijn schoonmoeder, mevrouw Van der Sijde, van hedenmiddag. We hebben een zeer positief gevoel bij deze middag.

Hartelijke groet,

Nienke

(September 2015)Hallo Marielle,

Nogmaals hartelijk bedankt voor jouw geweldige begeleiding rondom het overlijden van onze ouders! Je hebt alles lichter gemaakt.

Marielle je hebt op een heel natuurlijke manier geholpen mijn grenzen te verleggen, door ons simpelweg bij iedere stap 'uit te nodigen' om dingen te doen.

Echt heel prachtig zoals je dat doet.

Wij kijken terug op een prachtige dienst. Het voelde met jullie heel vertrouwd.

Met vriendelijke groet,

Hilda

(December 2014)Beste Marielle,

Nu de gebeurtenissen allemaal een plaatsje beginnen te krijgen, proberen we weer naar de toekomst te kijken en hoe we verder gaan.

Allereerst nogmaals bedankt voor uitstekend verzorgen van de uitvaart.

Iedereen was er met een goed gevoel vandaan gekomen.

Met vriendelijke groet, Etienne

(Juli 2014)Goede morgen mevrouw Verbaas,

Wij willen u nogmaals bedanken voor de goede zorg van uw kant en wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid.

Marijke

(Januari 2014)Beste Mariëlle,

Afgelopen donderdag hebben we op een ingetogen en persoonlijke manier afscheid genomen van Jeroen, de man van mijn zus en vader van Tom en Koen. We zijn erg verdrietig over het onverwachte verlies, maar tegelijkertijd dankbaar voor de mooie crematieplechtigheid in de Essenhof. Ik wil je met deze mail nogmaals bedanken voor alle goede zorgen en je grote inzet in de afgelopen week. Je persoonlijke aanpak en oprechte medeleven hebben we als familie enorm gewaardeerd.

Hartelijke groet,

Jaco

(Juli 2013)Hoi Marielle,

Ik heb in Wageningen een uitvaart geregeld. Het was begraven in Schoonhoven (80 km verderop)

De heer Van der Weel was opdrachtgever.

Jij heb kort geleden zijn zus de uitvaart bezorgd. Hij was daar zeer tevreden over.

Ik dacht ik mail je dit toch even.

Groet,

Marco

(Oktober 2012)